fbpx

cynthia gringhuis

Oprichtster en trotse eigenaresse van kinderdagverblijf Babalou

Met veel plezier ben ik kinderverpleegkundige geweest, waarbij ik er erg van hield om het onmogelijke mogelijk te maken. Zo probeerde ik van elke dag een feestje te maken en was ik meer bezig met de pedagogische aspecten als de acute zorg. Nadat ik in 2015 de overstap maakte naar de gastouderopvang wist ik zeker dat dit de goede keus was. Het kleinschalige, huiselijke en het echte persoonlijke is waar ik voor sta, waarbij ik elke dag geniet van de ontwikkeling en liefde van de kinderen.

Ieder kind is uniek, ontwikkelt op eigen ritme en tempo en daarbij mogen bijdrage is een hele eer! Na 5 jaar overvolle opvang te hebben mogen draaien, leek een kinderdagverblijf de logisch stap. Een kinderdagverblijf met ECHT persoonlijke opvang, waarin het kind centraal staat.

Medewerkers

Niet zomaar een team!

Iedere medewerker past binnen de visie van Babalou en heeft een passende opleiding binnen de kinderopvang gevolgd. Daarbij vinden wij het belangrijk om ons continue te blijven ontwikkelen in ons vakgebied. Elke medewerker heeft zijn of haar expertise en brengt dit over naar de collega’s door middel van scholingen. Denk hierbij aan het pedagogisch beleid en veiligheid, gezondheidsbeleid en het voedingsbeleid.

ouders

Samenwerking is de key

Wij vinden het binnen de opvang belangrijk om korte lijntjes te hebben, vooral om het echt persoonlijk te houden. Zo doen wij ons best om rekening te houden met de gewoontes van thuis, hebben wij bij het breng- en ophaalmoment een overdracht en houden wij u gedurende de dag op de hoogte hoe het gaat. U bent altijd welkom om bij het ophalen nog een kopje thee/koffie te blijven drinken. Het zien spelen van uw kind in de opvang is een genot om te zien, maar voor uw kind ook leuk om te laten zien wat hem/haar bezig houdt gedurende de dag.

Activiteiten

De activiteiten maken de dag

Naast dat de kinderen zelfstandig spelen, zijn er ook groepsactiviteiten. Deze activiteiten worden met zorg bedacht aan de hand van de maand-thema’s, denk hierbij aan lente, zwaailichten, feestdagen, de dierentuin etc. Binnen deze maand-thema’s staat het VVE programma AAP centraal. Aap brengt altijd wat met zich mee en creëert een unieke beleving.