Wie ben ik?

Ik ben Cynthia Gringhuis en heb al geruime tijd ervaring met kinderen in leeftijden van 0 tot 18 jaar.

Naast mijn werk als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis vind ik het heerlijk om ook te mogen genieten van het gastouderschap. Het zien ontwikkelen, opgroeien en spelen van de kinderen zijn de mooie momenten van dit vak.

Kiezen voor Babalou, is kiezen voor:
– Positief opvoeden
– Een veilig plekje voor ieder kind
– Heel veel plezier en creativiteit
– Het kunnen en mogen ontwikkelen op eigen tempo en niveau
– Respect voor natuur en mens.

IMG_3231
Slider Bild 2 Kind Pusteblume

Onze ruime eengezinswoning ligt aan een mooi stukje groen van Nieuwegein.
Ik vind het heerlijk om eropuit te gaan met de kinderen en samen al het moois te ontdekken wat het park ons te bieden heeft. Eindeloos takken zoeken, slakken tellen, stenen verzamelen, madeliefjes plukken, paardenbloemen blazen.

In onze achtertuin op het zuiden is ook altijd genoeg vertier voor de kinderen. Waar we op het stukje kunstgras heerlijk spelletjes kunnen spelen en zomers in het badje kunnen rond dobberen.

De woonkamer is ruim opgezet waardoor een ieder de ruimte heeft om ervoor te kiezen om zelf te spelen of lekker samen te spelen. Waar we een ruime treinbaan kunnen bouwen of de mooiste dansshow ’s kunnen geven.
Op de eerste etage is een ruimte speciaal ingericht voor de gastkinderen. Hier zijn 3 slaapmogelijkheden, waar een ieder kind een vertrouwd eigen bedje krijgt.